top of page

Rådgivning 

Tenk hvis selgere solgte deg bare det du trenger?

Dette er tittelen på en reklamefilm fra 2004 hvor Petter Schjerven spiller en som selger sportsfiskeutstyr og avslutter en monolog med spørsmålet ”skal du fiske eller skal du få fisk?”

 

Skal du fiske eller skal du få fisk?

 

Å gå til innkjøp av reklamemateriell er ofte uoversiktlig tidkrevende. WECANDOIT forenkler prosessen for deg og finner de riktige produktene til rett pris og til riktig tid. Vi bistår gjerne i hele prosessen fra ide til ferdig produkt. WECANDOIT tilbyr alle tjenester du har behov for: tekst, foto, design, kampanje-planlegging, produksjon og montering. Med behovsanalyse, idéutvikling og prosjektering når vi målet sammen.

Vi selger deg bare det du trenger for å få napp.

Stå aldri stille, - vær i bevegelse.

 

Verden er i en konstant endring og vi må endre oss med den, flytte på oss, og finne svar på nye spørsmål. Vi må hele tiden lære oss noe nytt for å kunne svare på nye ting.

 

Slitsomt!? Nei, på ingen måte, -det er morsomt. Det å utfordres og utvikles holder oss vitale og levende.

 

 

Farlige tanker.

 

Vi skal tåle å være i det ubehagelige, der det kanskje gjør litt vondt for deg som kunde og for oss. Det er ofte der de nye løsningene ligger. Vi mennesker er trygghetssøkende vanedyr, så det å tenke nytt oppleves ofte som ubehagelig og vanskelig.

 

Vi ønsker reaksjoner som; åå - faen!? - og at våre kunder retter seg i stolen.

bottom of page